5/5 (3)

De afgelopen tijd hebben we op onze site velen webshop systemen uitgelicht. Daarom leek het ons handig om deze allemaal even in een overzicht te zetten zodat wanneer je weet wat voor Nomad Job je wilt gaan uitvoeren, je direct aan de slag kunt gaan met het juiste systeem


Wat wil je met je website?

Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen. Wat ga je doen? Ga je producten verkopen via je website, bloggen of misschien heb je gewoon een website nodig om je kunsten uit te lichten aan potentiële klanten. Het licht er maar aan voor wat voor Nomad Job je wilt gaan.

#1. Webwinkel (eventueel met fulfilment of dropshipping)

Ga je aan de slag met het opzetten van een professionele webwinkel? Dan adviseren wij te kiezen voor Lightspeed HQ. Lightspeed HQ is een enorm snel systeem waarmee je vlot een zeer professionele webwinkel opzet die klaar is voor een toekomst als Digital Nomad. Lightspeed is in grote mate onderhoudsvrij. Je hoeft alleen je producten aan te melden en je content te plaatsen en deze te optimaliseren voor SEO. Het technische onderhoud wordt verder gedaan door Lightspeed. Hierdoor kun je jezelf blijven focussen op ondernemen en op zaken waar jij blij van wordt zonder dat je je zorgen moet maken dat je website wel in de lucht blijft. Daarnaast is Lightspeed in de toekomst zeer geschikt om aan de slag te gaan met fulfilment of dropshipping. Naast Lightspeed, is het ook mogelijk om een webwinkel te starten me systemen zoals WordPress en Magento. Hier is alleen meer technische kennis voor nodig.

Probeer Lightspeed HQ E-Commerce nu 14 dagen gratis

Lightspeed HQ is ideaal voor:

 • Webwinkels
 • Fulfilment webwinkels
 • Dropshipping webwinkels
 • Multi channel webwinkels (zowel online als offline verkoop)
 • Alles omtrent automatisering i.c.m. e-commerce

#2. Blog of Affiliate voor het genereren van leads

Wil je een blog opzetten en geld gaan verdienen door bijvoorbeeld affiliate marketing? Kies dan voor een website doormiddel van WordPress. Een WordPress pagina is bijzonder makkelijk op te zetten wanneer je kiest voor een WordPress hosting pakket. Hierdoor heb je nauwelijks technische kennis nodig om een mooie professionele blog op te zetten. Een goed WordPress hosting pakket is het hosting pakket van YourHosting. Het is ook mogelijk om een webwinkel te starten met WordPress. Echter is dit moeilijker dan met een systeem zoals Lightspeed. Het is ook mogelijk om met WordPress een bedrijfspagina op te stellen. Werken via een programma als JouwWeb (uitgelegd bij #3), is eenvoudiger.

Bekijk hier het WordPress Hosting pakket van YourHosting.

WordPress is ideaal voor:

 • Bloggers
 • Affiliates
 • Eenvoudige webwinkels
 • Downloadbare producten verkoop (zoals e-books)

#3. Bedrijfspagina voor bijvoorbeeld Freelance projecten

Ga je aan de slag als Freelancer en wil je een pagina maken waarmee jij je werk kunt tonen aan potentiële klanten? Indien je minder kennis hebt in het maken van een website, dan kun je het beste kiezen om een pagina te bouwen met JouwWeb. Hiermee maak je gratis een professionele website. Je gaat pas betalen wanneer je website helemaal naar wens is. JouwWeb is daarnaast een goede manier om jezelf kennis te laten maken met de eerste stappen in het maken van een website.

Ga direct aan de slag met het maken van een gratis website met JouwWeb.

JouwWeb is ideaal voor:

 • Freelancers
 • Kleine bedrijven
 • Ondernemers met weinig kennis over programmeren

Twijfel je over wat voor type website software jij het beste kunt gebruiken? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en we zullen je een advies geven op maat:).

Wat vond je van dit artikel?