Nog geen beoordelingen

De mooiste stranden van Palawan vind je hier. Wij verbleven 3 nachten bij Nacpan beach, dit is een kwartiertje rijden van het centrum El Nido. Lees in deze blog alles over El Nido.

Bezienswaardigheden

Nacpan beach

Wij verbleven dus op twee minuten lopen vanaf Nacpan beach, dit is een van de mooiste stranden. Je kunt hier makkelijk een half dagje doorbrengen, aan de andere kant van het strand zit Twin beach. Vanuit El Nido heb je een scooter of een lift van een tuk tuk nodig om hier te komen. Er gaat ook een busje, dit kost je wel 350 pesos one way.  Je kunt hier trouwens ook een super mooie zonsondergang zien !

Het stadje

Het stadje zelf is leuk om een dagje doorheen te lopen. Er zitten super veel restaurantje en winkeltjes, perfect voor een dagje shoppen. Veder zit hier ook ons favoriete falafelzaakje, je kunt hier heerlijke gerechten met falafel krijgen. Vraag het aan een voorbijganger waar het zit, iedereen kent het!

Island hoppen

Verder zijn er veel tours die je kunt doen, er zijn 4 tours. Je wordt meegenomen naar verschillende mooiste stranden en lagoons. De prijzen liggen rond de 1200 peso’s, als je in Nacpan verblijft is dit 500 pesos hoger.

Watervallen

Op weg van El Nido naar Nacpan zie je allerlei borden met waterval staan. Best leuk om jezelf een ochtendje mee bezig te houden. Voor 500 pesos word je meegenomen in de natuur met een guide. Je kunt dit makkelijk op slippers doen, er zijn namelijk niet heel veel bergjes. Uiteindelijk kom je bij een klein watervalletje, hier kun je lekker in afkoelen. Ben je klaar met de eerste, dan is er nog een.

Verblijf

Wij verbleven in Nacpan voor een redelijke prijs. Alle accomodaties in El Nido hebben een hoge prijs. Dus boek ruim van te voren, de locatie maakt niet zoveel uit. Je kunt daar al een scooter huren voor €8,50 per dag. Daarnaast kan je ook een dagje het eiland verkennen met de scooter !

Wat vond je van dit artikel?