Nog geen beoordelingen

Hubud

Bali, een eiland met prachtige natuur, geweldig eten, vriendelijke mensen en een rijke cultuur. Een stukje perfectie voor surfers, backpackers en natuurlijk: Digital Nomads. Er zijn maar weinig plekken op de wereld waar het nóg chiller is om je laptop open te slaan om geld te verdienen. Het culture centrum van Bali is Ubud, en laat dat nou precies zijn waar een co-working community is gestart: Hubud, the Hub in Ubud!

 

HubudHubud is a coworking space and community that’s leading the global movement of location independence in life + business. We’re a dynamic bunch of business rebels, courageous creatives, techies + truth-seekers—and we’re here to live a fulfilling life on our own terms.

Hubud

Sinds maart 2013 zijn de deuren van Hubud geopend voor risico-nemers en nieuwsgierige creatievelingen, en met meer dan 10.000 bezoekers is Hubud uitgegroeid tot het mekka voor Digital Nomads.

Hubud is gestart als coworking community, maar inmiddels is het uitgegroeid tot veel meer dan dat. Inmiddels draait Hubud om coworking, coliving, colearning en cogiving:

  • Coworking: innoveer, experimenteer en creëer nieuwe ideeën in een bamboo meeting room samen met andere Digital Nomads.
  • Coliving: leef samen met andere Reisbazen in een villa, verstopt in de jungle en tussen de rijstterrassen rondom Ubud.
  • Colearning: deel jouw skills met anderen en leer iedere dag iets nieuws van je mede reizigers. Volg events, workshops, presentaties en conferenties, netwerk tot je erbij neervalt.
  • Cogiving: Doe samen iets terug voor de gemeenschap in Ubud en creëer meerwaarde voor lokale bedrijven.

Een coworking community is natuurlijk een geweldig concept, maar een nomad zou geen nomad zijn als je alleen in Ubud blijft. Om die reden biedt Hubud ook nog een online community: Hubud Global. Hier kan je waardevolle connecties maken en deelnemen aan skill-sharing programma’s.

Nog niet overtuigd? Deze video zegt genoeg:

Zou jij hier graag willen werken maar je weet niet hoe? Check ons overzicht van 15 banen waarmee je overal ter wereld kunt werken, en check Hubud voor meer info!

Zelf een Digital Nomad hotspot ontdekt? Let us know!

Bron beeldmateriaal en info: Hubud

Wat vond je van dit artikel?