Nog geen beoordelingen

Wil je er even een paar dagen tussenuit? En ben je avontuurlijk genoeg om te gaan naar een onbekende bestemming binnen Europa? Dan is dit je kans! Wij werden getipt voor deze deal van WTC. Nu kun je een stedentrip van 3 of 4 dagen boeken voor nog geen €100,-. 


Of je er nou voor kiest om te werken voor een langere tijd ver weg of je zoekt het liever dichter bij huis, af en toe is het lekker om er gewoon even een lang weekend tussenuit te gaan. WTC heeft dan ook nu een leuke aanbieding voor de avontuurlijke reiziger. Nu kun je een stedentrip boeken voor nog geen honderd euro naar een bestemming ergens in Europa. Het gaat als volgt te werk.

Je boekt je trip via WTC.nl en zij regelen de rest voor je. Kort voor je vertrek krijg je te horen welke Europese stad je gaat bezoeken. Het pakket bevat 2 of 3 nachten in een 3 sterren hotel, ontbijt en een retourvlucht vanuit Eindhoven. Het is mogelijk om van deze aanbieding gebruik te maken in de maanden september tot en met december.

Dus wie weet loop jij binnenkort in Parijs, Madrid of Boedapest voor een absurt lage prijs. Maak gebruik van deze aanbieding via wtc.nl

Klik hier en bekijk deze deal op WTC.nl

Wat vond je van dit artikel?