Nog geen beoordelingen

Dus je overweegt een Digital Nomad te worden of je hebt je weg er naartoe al uitgestippeld. Gefeliciteerd! Maar wat nu? Gelukkig zijn er maar genoeg mensen wereldwijd die je voor zijn gegaan en reeds hebben bereikt wat jij graag zou willen doen. Gelukkig willen deze mensen kennis met ons delen om je beter voor te bereiden op een leven als Digital Nomad. Om jezelf voor te bereiden is het naast het volgen van Reisbaas ook leuk om Digital Nomad vloggers te volgen via YouTube. Deze kunnen je voorzien van belangrijke tips in zowel de voorbereiding als in het verbeteren van je levensstijl als Digital Nomad. We hebben een lijst gemaakt van 5 Digital Nomad vlogs die de moeite waard zijn om in de gaten te houden!


#1. Chris the freelancer

De vlog van Chris the freelancer geeft je veel informatie over hoe je een Digital Nomad kunt worden. Deze pagina biedt enorm veel tips en tricks wat voor stappen je kunt overwegen om aan de slag te gaan als Digital Nomad.

#2. Digital Nomad Girl

Digital Nomad Girl Louise reist nu al twee jaar de wereld rond als Digital Nomad. Louise heeft zichzelf aan het begin van haar leven als Digital Nomad in het diepe gegooid. Ze is vertrokken naar Chiang Mai om daar meer te leren over een leven als Digital Nomad. Ze reist met haar vriend Ed, en verdienen geld online doormiddel van online marketing.

#3. Psycho traveller

Aly uit Birmingham, Engeland, reist al meer dan drie jaar full time de wereld rond als Digital Nomad. Haar video’s over het leven als Digital Nomad zijn vaak enigszins humoristisch. Bekijk de video hier onder!

4. Dutch Nomad Couple

Dutch Nomad Couple bestaat uit een Nederlands stel dat de wereld rondreist en deze reisverslagen deelt via YouTube. Daarnaast geven ze tips over hoe ook jij aan de slag kunt gaan als Digital Nomad. Echter richt deze vlog zich mee op reisverslagen en zit dus vol met inspiratie over welke tochten jij kunt gaan doen als Digital Nomad.

5. Vagabrothers

Misschien wel de meest populaire Digital Nomad vlog op youtube. De Vagabrothers. Je zag ze al eerder voorbij komen in onze blog post Dit zijn de 31 goedkoopste landen om te reizen ter wereld!. Maar deze twee gasten zijn zeker het volgen waard.

Misschien wil jij zelf ook wel aan de slag als Digital Nomad vlogger of misschien weet je nog niet op wat voor manier je online geld wilt gaan verdienen op afstand. Lees dan onze blog: Met deze 15 banen kun je overal ter wereld werken!

Wat vond je van dit artikel?